Reference

Za dobu naší činnosti jsme realizovali mnoho projektů různého rozsahu a náročnosti. Vždy se snažíme, aby projekt co nejlépe plnil svůj účel a efektivně vracel investované prostředky. Rádi pracujeme tvůrčím způsobem, chceme, aby z realizovaného projektu a vzájemné spolupráce měl dobrý pocit klient i náš tým.

Realizované projekty

Tvorba webu - Rezidence Kotíkovská

Tvorba webu – Rezidence Kotíkovská

Vytvořili jsme responsivní web pro developerský projekt Rezidence Kotíkovská. Výstavba domu zahájena v květnu 2017.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - Ecce Vita

Tvorba webu – Ecce Vita

Zrealizovali jsme nový E-shop pro společnost Ecce Vita, která přináší na trh řadu kvalitních potravinových doplňků nejvyšší kvality.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - Adekor s.r.o.

Tvorba webu – Adekor s.r.o.

Vytvořili jsme responsivní web pro Adekor s.r.o. Adekor se zabývá dekorací porcelánu tradičními dekoračními technikami včetně náročné ruční malby.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - síť prodejen Dům barev

Tvorba webu – síť prodejen Dům barev

Vytvořili jsme responsivní web pro Dům barev – síť specializovaných prodejn nátěrů a malířských potřeb. Web patří do portfolia společnosti PPG Deco Czech a.s., která je součástí nadnárodního koncernu PPG.

Tvorba webu - SupTEL a.s.

Tvorba webu – SupTEL a.s.

Vytvořili jsme nový web společnosti SupTEL a.s., významného dodavatele v oblasti výstavby a servisu inženýrských sítí a dále v oblasti telekomunikací, energetiky a stavebnictví.

web používá 4site CMS

Tvorba webu – PRIMALEX

Tvorba webu – PRIMALEX

Vytvořili jsme rozsáhlý web známé české značky barev a nátěrů PRIMALEX. Web spadá do portfolia společnosti PPG Deco Czech a.s., která je součástí nadnárodního koncernu PPG.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - 8prokola

Tvorba webu – 8prokola

Jako součást kampaně na podporu cyklistické dopravy jsme vytvořili responsivní web 8prokola.cz, který slouží k podpoře a komunikaci kampaně v rámci Prahy 8.

web používá 4site CMS

Tvorba webu – JANÁK BROS. s.r.o.

Tvorba webu – JANÁK BROS. s.r.o.

Responsivní web pro společnost provozující vyhlášené restaurace Potrefená Husa, PI.JEZ.PI, Měšťanská Beseda a další. Součástí řešení je modul umožňující snadné zadávání denních menu.

web používá 4site CMS

Tvorba webu – NIONEX a.s.

Tvorba webu – NIONEX a.s.

Responsivní web pro společnost NIONEX a.s., významného dodavatele v oblasti energetických montáží, technologií a inženýrské činnosti.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - Restaurace a penzion U Matasů s.r.o.

Tvorba webu – Restaurace a penzion U Matasů s.r.o.

Vytvořili jsme nový responsivní web pro Restauraci a penzion U Matasů s.r.o., která v Plzni – Černicích nabízí tradiční českou kuchyni, skvělě ošetřené plzeňské pivo a příjemné ubytování.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - BTI Plzeň

Tvorba webu – BTI Plzeň

Vytvořili jsme nový responsivní web společnosti Bohemia Training Institute s.r.o., které se specializuje na HR consulting, firemní vzdělávání a zážitkové akce.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - B&H consult services s.r.o.

Tvorba webu – B&H consult services s.r.o.

Vytvořili jsme webovou prezentaci společnosti B&H consult services s.r.o., které se věnuje dotačnímu poradenství pro čerpání dotací z EU.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - Centrum Palmovka a.s.

Tvorba webu – Centrum Palmovka a.s.

Vytvořili jsme nový responsivní web společnosti Centrum Palmovka a.s., která realizuje výstavbu nového obchodního a administrativního centra v Praze na Palmovce.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - Kypr interiéry s.r.o.

Tvorba webu – Kypr interiéry s.r.o.

Vytvořili jsme nové designové webové stránky společnosti Kypr interiéry, která se zabývá návrhy a realizací interiérů na míru.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - BALAKRYL

Tvorba webu – BALAKRYL

Vytvořili jsme web pro tradiční značku nátěrů BALAKRYL. Web spadá do portfolia společnosti PPG Deco Czech a.s., která je součástí nadnárodního koncernu PPG.

web používá 4site CMS

Tvorba webu - ZEKE Sushi

Tvorba webu – ZEKE Sushi

Vytvořili jsme webovou prezentaci restaurace ZEKE Sushi bar, která nabízí japonskou kuchyni v originálním designovém prostředí.

web používá 4site CMS